Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά!..



ΑΝ δεν είχα στα χέρια μου όλα τα επίσημα δικαστικά έγγραφα, δεν θα πίστευα με τίποτα την παρακάτω ιστορία…
…Και όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή!..
***
ΣΤΙΣ δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2006, τον Δήμο Επιδαύρου διεκδικούσαν οι συνδυασμοί «Δυνατή Επίδαυρος» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Λιμνιάτη και ο συνδυασμός «Οραμα Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον Νικόλαο Γεώργα.
Για να μη σας ταλαιπωρώ με λεπτομέρειες, ο συνδυασμός του Νικ. Γεώργα κρίθηκε ως μη νομότυπος και σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις ακυρώθηκαν οι εκλογές στην Επίδαυρο και αποφασίστηκε να επαναληφθούν…
***
ΕΤΣΙ, από τις 25.10.2006, οπότε άρχισαν οι δικαστικές αντιδικίες (ενστάσεις επί ενστάσεων κ.λπ.), φθάσαμε αισίως στις… 15 Νοεμβρίου 2010! Οπου το Δικαστήριο αποφάσισε (ύστερα από… 4 χρόνια!) τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στην Επίδαυρο, την 5η Δεκεμβρίου 2010!!!
Το φαντάζεσθε; Εκλογές για τους συνδυασμούς του 2006, και μετά τις εκλογές που έγιναν πρόσφατα, το 2010!!!
***
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα τις απίστευτες φαιδρότητες που ακολουθούν:
Ο δήμαρχος που θα εκλεγεί στις 5 Δεκεμβρίου θα ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2010! Διότι τότε αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή, που εκλέχτηκε από τις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010!..
…Για 25 μέρες δηλαδή!..
***
ΚΑΙ η σοβαρότερη πλευρά της γελοίας αυτής υπόθεσης:
Οσες και όποιες αποφάσεις λήφθηκαν στον Δήμο Επιδαύρου από τον Οκτώβρη του 2006 μέχρι σήμερα είναι όλες παράνομες, αφού παράνομη ήταν η θητεία και του δημάρχου!
Φαντάζεσθε τώρα το χάος που τους περιμένει; Συμβάσεις θα ακυρωθούν, δημοπρασίες για έργα (που έγιναν) θα πρέπει να επαναληφθούν (!), οικονομικές παροχές που εγκρίθηκαν είναι κι αυτές παράνομες κ.λπ. κ.λπ.
Ολ’ αυτά τα παράλογα έως γελοία πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν να συμβούν ακόμα και στην τριτοκοσμική Ουγκάντα;
Εδώ όμως είναι Ελλάδα!.. Της Ευρώπης ρε!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: