Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ



H ομάδα της Κορίνθου παρά το εχθρικό κλίμα που υπήρχε από τον κόσμο & την πατρινή διαιτησία κατάφερε να κατακτήσει εύκολα την τρίτη θέση στο finel four ΝΕΑΝΙΔΩΝ.
Στο πρώτο αγώνα της Τετάρτης με την ΟΛΥΜΔΙΑΔΑ , η ομάδα της Κορίνθου κέρδισε το πρώτο σετ 25 -15, χάνονατς το δεύτερο με 25 -18. Ξεκινώντας το τρίτο σετ και ενώ το σκόρ ήταν 3-2 και ενώ το σκορ ήταν 13-12 τραυματίστηκε η κεντρική Σπυριδούλα Σκλήρη, που έπαιζε με πυρετό και αντικαταστάθηκε από την ακραία Εφη Γαϊτάνου. Στο κομβικό σημείο του αγώνα ενώ το σκόρ ήταν 22 -21 μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης για την διαιτησία η που έδειξε κόκκινη κάρτα στον προπονητή οδηγώντας τον στις κερκίδες, οι αθλήτριες της Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ δεν το έβαλαν κάτω ισοφάρισαν 24 –24. Έχασαν όμως το σετ 27 -25.
Το τέταρτο σετ χάθηκε 25 – 19 με τα «απαράδεκτα», όπως καταγγέλλει η ομάδα της Κορίνθου, σφυρίγματα και με πεσμένη ψυχολογία. Αγωνίστηκαν ως ακραίες η Σαμπρίνα Τούλα και η Λήδα Μπεκιάρη, διαγώνιος η Εφη Κοτούλα , κεντρικές οι Σπυριδούλα Σκλήρη (αλλαγή )η Έφη Γαϊτάνου και Χριστίνα Τομαρά, πασαδόρος η Μαρία Βλάχου (αλλαγή ) η Τζέμα Στέφη , λίμπερο η Αναστασία Βατουσιάδου. Στό τέλος του αγώνα ο πρώτος διαιτητής Κος Γκόλφης σε συζήτηση που είχαμε στο μπάρ του σταδίου παραδέχθηκε ότι μας αδίκησε σε 6 -7 φάσεις, αλλά δεν ευθύνεται αυτός αλλά ο δεύτερος.
«Έλεος κύριοι με τα μπλέ δεν διοργανώνονται FINAL FΟUR με διαιτητές από την ίδια πόλη που τα παιδιά τους παίζουν στις ομάδες που συμμετέχουν» αναφέρει ανακοίνωση του Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Η τρίτη θέση
Στον μικρό τελικό τώρα, που έγινε την Πέμπτη η ομάδα του Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ κέρδισε την Α.Σ.Π. Απολλωνιάς Πατρών με 3-1 σετ ( 1ο σετ 20 -25 , 2ο σετ 25 -15 , 3ο σετ 25 – 18 ,4ο σέτ 25 – 22 ) δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μία σταθερότητα στην επίθεση και στα σέρβις, επέτρεψε στην Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ να κρατήσει μία διαφορά ασφαλείας σχεδόν στα τρία σετ. Αγωνίστηκαν ακραίες οι Σαμπρίνα Τούλα και Λήδα Μπεκιάρη , διαγώνιος Εφή Γαϊτάνου , κεντρικές οι Χριστίνα Τομαρά και Εφη Κοτούλα , πάσαδόρος η Μαρία Βλάχου, λίμπερο Αναστασία Βατουσιάδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: