Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ολική επαναφορά


Ολική επαναφορά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ηρακλή, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 4-2 στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρωταθλητής με τον Γιάτσεκ Γκμοχ στον πάγκο και τον νέο προπονητή, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στις κερκίδες κατάφερε να αντεπεξέλθει στον αιφνιδιασμό του Ηρακλή, ο οποίος προηγήθηκε με τα γκολ των Μάρα (20') και Πίτου Γκαρσία (21') για να πάρει τους τρεις βαθμούς με τα τέρματα των Λουίς Γκαρσία (30'), Σισέ (45', 50') και Πετρόπουλο (75').

Ο αγώνας 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε να αιφνιδιάσει. Παίζοντας συγκροτημένα και με ηγέτη τον Σολτάνι κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να προηγηθεί με 2-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σ' ένα λεπτό!

Στο 20ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Σολτάνι από δεξιά, ο Μάρα εκτέλεσε με το αριστερό τον Τζόρβα, ανοίγοντας το σκορ. Στη συνέχεια και αμέσως μετά τη σέντρα ήρθε η δεύτερη ψυχρολουσία για τον πρωταθλητή.

Ο Τζόρβας απέκρουσε ασταθώς με τα πόδια μακρινό σουτ του Γιάκομπ, ο Κατσουράνης έδιωξε πάνω στον Πίτου Γκαρσία κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: