Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Προετοιμασμένη για Τόρες η Λίβερπουλ


Σχεδόν σίγουρο θεωρείται στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ ότι η Τσέλσι δεν θα παρατήσει έτσι εύκολα την υπόθεση «Φερνάντο Τόρες» και θα επανέλθει με νέα πρόταση, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Οι «κόκκινοι» είναι όμως αποφασισμένοι να μην ενδώσουν στις πιέσεις και προσπαθούν να πείσουν τον Ισπανό επιθετικό να κατανοήσει τη στάση τους.

Η Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής έκανε σαφές ότι ο παίχτης δεν πωλείται, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε να φύγει, λαμβάνοντας φυσικά αρνητική απάντηση.

Η Τσέλσι όμως από τη στιγμή που έχει τον παίκτη με το μέρος της θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνει άλλη μία απέλπιδα προσπάθεια με μία μεγαλύτερη προσφορά που ενδέχεται να ξεπερνά τα 55 εκ ευρώ και να συμπεριλαμβάνει τον Ντάνιελ Στάριτζ ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός έχει φέτος 4 γκολ σε 21 ματς με την φανέλα των «μπλε» σε όλες τις διοργανώσεις.

Όποια πρόταση όμως κι αν γίνει πιθανότατα θα πέσει στο κενό, αφού στο «Άνφιλντ» δεν θέλουν να τη συζητήσουν καν, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα. Με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες μάλιστα δείχνουν στον Τόρες την οικονομική δυναμική της διοίκησης και τα σχέδια για αναδιοργάνωση που υπάρχουν από το επόμενο κι όλας καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: